Beyaz
Mavi
Ürün Özellikleri
  • Genişlik / Çap 115 cm
  • Yükseklik 200 cm
  • Kalınlık 6 mm
  • Kapak 115 cm
  • Kapasite 2000 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C

2.000 Litre Salamura Deposu

Depolama ürünleri, farklı amaçlar doğrultusunda kullanılabildiği için farklı tasarımlarda ve ebatlarda üretilebilir. 2.000 litre kullanım hacmi bulunan salamura ve turşu kurmak için kullanılan modelimiz ise polietilen su deposu modelleri arasında yer almaktadır. Ülkemizde kültür olarak turşu önemli bir yer tutmaktadır. Sofralarımızın vazgeçilmezidir. Turşular kurulurken pek çok var olan yasalara ve sağlık ile ilgili kurallara uyularak özenle hazırlanmaktadır. Turşular hazırlanırken ürettiğimiz depolama ürünleri önemli bir yer tutmaktadır.

Salamurası yapılan ürünler, daha çok zeytin ve üzüm yaprağı gibi ürünler iken hemen hemen her gıdadan turşu kurulabilmektedir. Evlerinizde dahi turşu kurmak için kullanabileceğiniz modelimiz, her türlü turşu kurmak konusunda etkili olmaktadır. Endüstriyel alanda ise turşu veya salamura kurularak, dış çevre etkenlerinden korunur ve bir yerden farklı bir yere sevk edilmesi mümkündür.

2.000 litre kapasiteli modelimiz üzerinde manşon bulunmamaktadır. Depo genişliği ölçülerinde kapak çapı bulunur ve böylece turşu ve salamurası yapılan ürün çok daha kolay bir biçimde boşaltılabilir veya doldurulabilmektedir. Modelimiz bu noktada oldukça işlevseldir. Üretime başladığımız 1986 yılından bugüne kadar dayanıklı depolama ürünleri üretmek için daima kaliteli hammadde ve son teknoloji üretim sistemleri kullanmaktayız. Bu açıdan bakınca salamura modelimizde oldukça dayanıklı olduğu için imalat hatalarına karşı iki yıl boyunca firmamız garantisi altındadır.

2.000 Litre Salamura Deposu Hammadde Özellikleri

İçerisinde her türlü gıdanın turşusunu kurabileceğiniz modelimiz. polietilen hammadde kullanılarak monoblok şekilde üretilmektedir. Monoblok üretim şeklinde depolama ürünleri, kalıplara polietilen dökülüp sıkıştırılarak üretilmektedir. Ani bir şekilde soğuyan polietilen kalıplar yardımıyla şekil almaktadır. Bu üretim şekli sayesinde modellerimiz seri ve tek parça halinde  herhangi bir ek veya perçin olmaksızın üretilebilmektedir. 

Genellikle depolama ürünlerinin sahip olduğu özellikler hammaddelerinde bulunmaktadır. Bu hususta polietilenin çalışma ısı oranı 50 derecedir ve gıda temasına uygun bir hammaddedir. Bu sayede rahatlıkla turşu ve salamura işlemlerinizi yapabilirsiniz. Modelimiz spesifik olarak bir amaç doğrultusunda üretilen nadir modellerimizdendir. Turşu gibi ürünler ışığa hassas içeriklerdir. Bu sebepten dolayı modelimizin UV yalıtım özelliği bulunmaktadır. Böylece zararlı ışınlar depo içerisine ulaşamadığı için içerik açısından daha sağlıklı bir ortam elde edilmektedir. 

İçerisinde gıda depolanan veya işlenen depolama ürünlerinin her kullanımdan sonra temizlenmesi önemlidir. Temizliği düzenli yapılan depoların içerisinde kötü koku oluşumu görülmez. Temizlik yapmak için temizleyici seçimizinizin ağır kimyasal ve parfüm içermeyen ürünler olması önerilmektedir. Çünkü bu tarz temizleyiciler depolanan içeriği etkileyebilmektedir.

2.000 Litre Salamura Deposu Teknik Özellikleri

Modelimizi incelediğimizde göreceğimiz ilk teknik detaylar, modelimizin kapak tasarımı ve 2.000 litre iç hacminin bulunmasıdır. Kapak çapı 115 santimetre olmak ile birlikte depo genişliği ile aynı boyutlardadır. Teknik detaylarına devam ettiğimizde ise modelimizin herhangi bir renkte üretilebildiğini de söyleyebiliriz. Bunların yanında genişliği 115 santimetre çapında, yüksekliği 200 santimetre, malzeme kalınlığı 6 milimetredir. İçerisinde nefis turşular kurabileceğiniz modelimizi satın almak için fiyat teklifini müşteri temsilcilerimizi arayarak alabilirsiniz.

Değerlendirmeler
Turşu Depoları
2000 Litre Salamura Deposu
Adet
Diğer Ürünler
10000 Litre Turşu Deposu (Büyük Kapak) Turşu Depoları 10000 Litre Turşu Deposu (Büyük Kapak) 36.170,00 ₺ İncele
Turşu Deposu (Küçük Kapak) Beyaz Turşu Depoları 10000 Litre Turşu Deposu (Küçük Kapak) 34.695,00 ₺ İncele
500 Litre Salamura Deposu Beyaz Turşu Depoları 500 Litre Salamura Deposu 2.880,00 ₺ İncele
1000 Litre Salamura Deposu Beyaz Turşu Depoları 1000 Litre Salamura Deposu 4.745,00 ₺ İncele
1500 Litre Salamura Deposu Beyaz Turşu Depoları 1500 Litre Salamura Deposu 5.565,00 ₺ İncele
Loading...