Beyaz
Mavi
Ürün Özellikleri
  • Genişlik / Çap 115 cm
  • Yükseklik 100 cm
  • Kalınlık 6 mm
  • Kapak 115 cm
  • Kapasite 1000 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C

1.000 Litre Salamura Deposu

Depolama ürünleri, günümüzde endüstriyel alan başta olmak üzere pek çok alanda kullanılmaktadır. Salamura deposu, turşu, zeytin ve üzüm yaprağı gibi gıdaların salamurasını kurmak için kullanılan bir depodur. Modelimizde polietilen su deposu kategorisinde yer almaktadır. 1.000 litre kapasiteli modelimizi evlerinizde veya üretim amaçları doğrultusunda kullanabilirsiniz. Salamura deposu modelimizin en önemli özelliği, asidik gıdalara dayanıklı olmasıdır. Böylece turşu gibi gıdalar, modelimiz içerisinde rahatça kurabilir ve depolanabilir.

Salamura deposunun kullanımı oldukça kolaydır. Özellikle turşu kurma işleminde, salamura deposu büyük bir kolaylık sağlar. Turşu gibi gıdaların salamura deposu içerisinde kurulması, onların daha uzun süre bozulmamasını sağlar. Böylece insanlar bu gıdaları birkaç ay boyunca rahatlıkla saklayabilirler.

Bizler 1986 yılından bugüne kadar farklı depolama ürünleri üretmekteyiz. Bugüne kadar sürekli olarak kendimizi ve üretim sistemlerimizi geliştirerek son teknoloji üretim sistemleri ile üretim yapmaktayız. Tüm ürünlerimizde olduğu gibi modelimizinde iki yıl boyunca imalat hatalarına karşı garantisi bulunmaktadır.

1.000 Litre Salamura Deposu Hammadde Özellikleri

1.000 litre kullanım hacmine sahip olan modelimiz halk arasında plastik olarak bilinen, kimya dilinde polietilen olarak adlandırılan hammadde ile üretilmektedir. Polietilenin gıdaya uygun olmadığı noktasında yanlış bir inanç bulunmaktadır. Polietilenin uluslararası gıda örgütleri tarafından gıdaya uygunluğu bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü gıda teması bulunan çoğu ürün bu hammadde ile üretilmektedir.

Depolama ürünlerinin çoğu özelliği hammaddesinden geçmektedir. Bu hususta çalışma ısı oranı da bu özelliklerden bir tanesidir. Modelimizin çalışma ısı oranı da 50 dereceye kadardır. Bunun yanında modelimiz istenilen herhangi bir renkte üretilebilir. Böylece farklı gıda turşularını farklı renklerdeki depolar ile daha rahat kategorize edebilirsiniz. Turşu ve salamura için kullanılan gıdalar ışığa duyarlıdır. Bu noktada modelimizin UV yalıtımı bulunduğu için zararlı ışınları depo içerisine almaz. Böylece depo içerisinde daha sağlıklı bir ortam oluşturulmaktadır.

Salamura deposunun diğer bir önemli özelliği de, kolay temizlenebilmesidir. Bu sayede insanlar salamura deposunu sürekli olarak kullanabilirler ve hijyenik bir ortamda kurutulmuş gıdalar saklayabilirler. Modelimizin her kullanımdan sonra temizlenmesi önerilmektedir. Temizlik yaparken seçilmesi gereken temizleyicinin ağır kimyasal ve parfüm içermemesi önerilmektedir.

1.000 Litre Salamura Deposu Teknik Özellikleri

Modelimize dışarıdan baktığımızda göze çarpan ilk teknik detayları, tasarımı ve  1.000 litre kullanım hacmi sunmasıdır. Bunun dışında, modelimizin genişliği 115 santimetre, yüksekliği 100 santimetre, malzeme kalınlığı 6 milimetre, kapak çapı 115 santimetredir. Kapak çapı büyüklüğü deponun genişliği ile aynıdır. Bu sayede depolanan içerik kolayca boşaltılabilmektedir. Sizlerde diğer ürünlerimizi web sitemiz aracılığı ile inceleyebilir, modelimiz ile ilgili fiyat teklifi almak için müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Değerlendirmeler
Turşu Depoları
1000 Litre Salamura Deposu
Adet
Diğer Ürünler
10000 Litre Turşu Deposu (Büyük Kapak) Turşu Depoları 10000 Litre Turşu Deposu (Büyük Kapak) 33.255,00 ₺ İncele
Turşu Deposu (Küçük Kapak) Beyaz Turşu Depoları 10000 Litre Turşu Deposu (Küçük Kapak) 31.905,00 ₺ İncele
500 Litre Salamura Deposu Beyaz Turşu Depoları 500 Litre Salamura Deposu 2.665,00 ₺ İncele
1500 Litre Salamura Deposu Beyaz Turşu Depoları 1500 Litre Salamura Deposu 5.130,00 ₺ İncele
2000 Litre Salamura Deposu Beyaz Turşu Depoları 2000 Litre Salamura Deposu 6.600,00 ₺ İncele
Loading...