Beyaz
Mavi
Ürün Özellikleri
  • Genişlik / Çap 115 cm
  • Yükseklik 150  cm
  • Kalınlık 6 mm
  • Kapak 115 cm
  • Kapasite 1500 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C

1.500 Litre Salamura Deposu

Depolama ürünleri üretimi konusunda gelinen noktada oldukça gelişmiş teknolojiler türemiştir. Bu sektörde, üretilen üründe dayanıklılık ve uzun ömürlü kullanımın sağlanması için bu teknolojilerin kullanılması gerekmektedir. Salamura depoları içerisinde de farklı gıdaların turşuları ve salamurası kurulabilmektedir. 1.500 litre kullanım hacmi bulunan modelimiz polietilen su deposu ürünleri arasında yer almaktadır. Bu noktada modelimize hammaddesinden geçen pek çok özellik bulunmaktadır. Modelimizin kullanım alanları da oldukça geniştir. Turşuların yanında zeytin, üzüm yaprağı gibi ürünlerinde salamurası yapılabilmektedir. 

1.500 litre kapasiteli modelimizi evlerinizde turşu veya salamura işleriniz için kullanabilirsiniz. Salamura konusunda kullanılacak depolama ürünlerinin asidik gıdalara dayanıklı olması gerekir. Modelimizde organik asidik içeriklere oldukça dayanıklı üretilmektedir. Kullanışlılık açısından rahat ve işlevseldir. Diğer depolama ürünlerinde bulunan manşon bu depolama ürünlerinde bulunmasa da geniş bir kapak çapına sahiptir. Böylece depolanan içerikler çok daha rahat bir şekilde boşaltılabilir. Manşon sonradan konulabilmektedir.

Üretici olarak 1986 yılında üretime başladık ve bugün üretim sistemlerimizde son teknoloji üretim sistemlerini kullanmaktayız. Böylece ürettiğimiz modeller oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü olmaktadır. Salamura amaçları doğrultusunda kullanılan depomuzun imalat hatalarına karşı iki yıl boyunca firmamızın garantisi bulunmaktadır.

1.500 Litre Salamura Deposu Hammadde Özellikleri

1.500 litre kullanım hacmine sahip olan modelimiz polietilen hammadde ile üretilir. Hammaddenin modelimize kattığı özellikler arasında gıdaya uygunluk bulunmaktadır. Bu sayede bu tanklar, salamura amaçları doğrultusunda kullanılabilmektedir. Hammaddeden aktarılan bir diğer özellik ise çalışma ısı oranıdır. Salamura modelimizinde çalışma sıcaklık oranı 50 derecedir. 

Üretim esnasında istenilen herhangi bir renkte üretim yapılabilmektedir. Bu sayede depolanan farklı içerikler, farklı renklerdeki depolar sayesinde çok daha rahat kategorize edilebilir. Turşu gibi ürünler ışığa karşı hassas olduğu için modelimizin UV yalıtımı bulunmaktadır. Böylece zararlı ışınlar depo içerisine giremez ve daha sağlıklı bir ortam oluşmaktadır. 

Salamura depo modelimizin her kullanımdan sonra temizlenmesi önerilmektedir. Çünkü depo dibinde kalan tortular, zaman içerisinde çürür ve bu durumda depolanan yeni içerik zarar görecektir. Öte yandan kötü koku oluşumunu önlemek için deponun temizlenmesi önemlidir. Temizlik yapmak için seçilen temizleyicinin ağır kimyasal ve parfüm içermemesi gerekir, içeriyorsa depo iyice durulanması ve parfüm havalandırılarak tahliye edilmelidir.

1.500 Litre Salamura Deposu Teknik Özellikleri

Modelimize dışarıdan baktığımızda görülen ilk teknik detaylar, modelimizin tasarımı ve 1.500 litre iç hacminin bulunmasıdır. Modelimizin teknik detaylarına devam ettiğimizde genişliğinin 115 santimetre, yüksekliği 150 santimetre, malzeme kalınlığı 6 milimetre, kapak çapı depo genişliği ile aynı yani 115 santimetredir. Modelimiz hakkında detaylı bilgi ve fiyat teklifi almak için müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Değerlendirmeler
Turşu Depoları
1500 Litre Salamura Deposu
Adet
Diğer Ürünler
10000 Litre Turşu Deposu (Büyük Kapak) Turşu Depoları 10000 Litre Turşu Deposu (Büyük Kapak) 36.385,00 ₺ İncele
Turşu Deposu (Küçük Kapak) Beyaz Turşu Depoları 10000 Litre Turşu Deposu (Küçük Kapak) 34.900,00 ₺ İncele
500 Litre Salamura Deposu Beyaz Turşu Depoları 500 Litre Salamura Deposu 2.900,00 ₺ İncele
1000 Litre Salamura Deposu Beyaz Turşu Depoları 1000 Litre Salamura Deposu 4.775,00 ₺ İncele
2000 Litre Salamura Deposu Beyaz Turşu Depoları 2000 Litre Salamura Deposu 7.200,00 ₺ İncele
Loading...