Beyaz
Mavi
Ürün Özellikleri
  • Ağırlık 45 kg
  • Genişlik / Çap 106 cm
  • Yükseklik 119 cm
  • Uzunluk 182 mm
  • Kalınlık 6 mm
  • Manşon ¾ "
  • Kapak 44 cm
  • Kapasite 1500 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C

1,5 Ton Polietilen Yatay Depo

Bu tanklar günümüzde uygun fiyatlarından ötürü oldukça popüler olmuştur. Fiyatları yanı sıra bu tanklar kullanıcısına sunduğu avantajlar sayesinde de oldukça sevilmektedir. Ayrıca her alanda kullanılabilir. Hem evlerimizin hemen hemen her yerinde hemde sanayilerde hammadde depolaması ve nakliyesi gibi amaçlarla kullanılabiliyor. Bunların yanı sıra tarım alanlarında ilaçlama ev sulama amaçları kapsamında da kullanılabilir. Bu tankların genel olarak kullanım amaçlarını mercek altına alacak olursak; bu tankların içerisinde bir sıvı, kimyasal içerik veya gıdanın depolanıp, muhafaza edilerek, ihtiyaç anında tahliye edilip kullanılmasını sağlayan araçlardır.

1986 yılından bugüne kadar olan sektördeki tecrübemiz ile üretilen bu tanklar son teknoloji üretim sistemleri kullanılarak üretilir. Ayrıca bu tankların üretiminde kalitesiz hammadde kullanılmaz. Bu yüzden bu tanklar, sızdırma yapmaz, dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür. Tüm depolama ürünlerimiz iki yıl boyunca firmamız garantisi altındadır.

1,5 Ton Polietilen Yatay Depo Hammadde Özellikleri

Bu depolar, kimya dilinde düşük yoğunluklu polietilen halk dilinde ise plastik olarak bilinen malzeme kullanılarak üretiliyor. Plastik deyince insanlar biraz ön yargı ile yaklaşabilir fakat bu hammaddenin en önemli özelliklerinden bir tanesi uluslararası gıda örgütleri kabul ettiği gıdaya uygunluğu bulunuyor. Dolayısıyla bu depoların içerisinde yenilebilen ve içilebilen her şeyi gönül rahatlığı ile depolayabilirsiniz. 

Bir diğer önemli özelliği ise polietilenin UV stabilizasyonlu olmasıdır. Yani daha detaylı anlatacak olursak, depolar içerisine Güneş ışığı almaz. Bu sayede depo içerisinde yosun veya bu tarz parazitlerin oluşumu görülmez. , 

1,5 Ton Polietilen Yatay Depo Teknik Özellikleri

Kullanıcısına toplamda 1,5 ton hacim sağlayan bu tanklar içerisinde istediğiniz hemen hemen her şeyi depolayabilirsiniz. Deterjandan, ilaç, turşu ve daha sayamayacağımız pek çok içeriği depolayabilirsiniz. Fakat bazı sıcak içeriklerin depolanması konusunda dikkatli olmak gerekebilir. Çünkü bu tankların çalışma ısı oranları bulunur. Bu oranlar ise en sıcak +50 derece ile en soğuk -5 derece arasındadır.

Bu depoların teknik özelliklerine odaklanacak olursak; 45 kilogram ağırlığında, 119 santimetre yüksekliğinde, 106 santimetre genişliğinde ve malzeme kalınlığı ise 6 milimetredir. Kapak çapı 44 santimetre olup, bu modele istediğiniz modelde çeşmeyi monte edilebilirsiniz. Gıdaya uygunluk açısından kapakları polietilen hammaddeden üretiloiği gibi manşon kısmında da pirinç manşon kullanılmıştır. 

Bunlara ek olarak kullanımdan kaynaklanan hasarlar üretim tesislerimizde tamir edilebilmektedir. Ayrıca istenilen herhangi bir renkte depo üretimi yapılabilir. Yatay tanklar ve diğer ürünlerimiz ile ilgili kafanıza takılan diğer sorular için müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Değerlendirmeler
Plastik Yatay Depolar
1,5 Ton Polietilen Yatay Depo
Adet
Diğer Ürünler
200 Litre Polietilen Yatay Su Deposu Beyaz Plastik Yatay Depolar 200 Litre Polietilen Yatay Depo 1.530,00 ₺ İncele
300 Litre Polietilen Yatay Su Deposu Beyaz Plastik Yatay Depolar 300 Litre Polietilen Yatay Depo 2.000,00 ₺ İncele
500 Litre Polietilen Yatay Su Deposu Beyaz Plastik Yatay Depolar 500 Litre Polietilen Yatay Depo 3.290,00 ₺ İncele
750 Litre Polietilen Yatay Su Deposu Beyaz Plastik Yatay Depolar 750 Litre Polietilen Yatay Depo 4.310,00 ₺ İncele
1 Ton Polietilen Yatay Su Deposu Beyaz Plastik Yatay Depolar 1000 Litre Polietilen Yatay Depo 5.090,00 ₺ İncele
2 Ton Polietilen Yatay Su Deposu Beyaz Plastik Yatay Depolar 2000 Litre Polietilen Yatay Depo 9.670,00 ₺ İncele
3 Ton Polietilen Yatay Su Deposu Beyaz Plastik Yatay Depolar 3000 Litre Polietilen Yatay Depo 14.020,00 ₺ İncele
5000 Litre Polietilen Yatay Depo Plastik Yatay Depolar 5000 Litre Polietilen Yatay Depo 22.395,00 ₺ İncele
Loading...