Beyaz
Mavi
Ürün Özellikleri
  • Ağırlık 40 kg
  • Genişlik / Çap 140 cm
  • Yükseklik 160 cm
  • Kalınlık 6 mm
  • Manşon 1 "
  • Kapak 44 cm
  • Kapasite 2000 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C

2000 Lt Milenyum Depo

Bu depolar günümüzde hemen hemen her yerde kullanılmaktadır. Keza bireysel kullanım kapsamında evlerin her yerine konumlandırılabilir. Kurumsal kullanım açısından ise hammadde depolanması ve üretim bantlarındaki ürünlerin muhafazasında çokça kullanılmaktadır.

Bu deponun ismi 2000 yılında çıktığı için böyle konulmuştur. İmalat hatalarından doğan hasarlara karşı ürünlerimiz iki yıl boyunca firmamız garantisi altındadır. 1986 yılından bugüne kadar gelen tecrübemiz ile üretim yaptığımız için depolar daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

2000 Lt Milenyum Depo Hammadde Özellikleri

Kullanıcısına hacimsel olarak 2000 litre kullanım kapasitesi sunan bu depo, lineer düşük yoğunluklu polietilen kullanılarak üretilmektedir. Bu hammaddenin en önemli özelliklerinden bir tanesi de uluslararası düzeyde gıda tüzüğüne uygunluğu kabul görmesidir. Öyleki bu hammadde kullanılarak üretilen bu depolar içerisinde gıda ve içilebilir sıvılar depolanabilmektedir.

Polietilen hammaddesinin bir diğer avantajı ise UV stabilizasyonu olmasıdır. Dolasıyısı ile bu depolarda bu hammaddenen üretildiği için bu depoların yüksek ultraviyole dayanıklılığı vardır diyebiliriz. Bu sayede içerisine Güneş ışığı girmeyen bu depoların içerisinde yosun gibi oluşumlar görülmez.

2000 Lt Milenyum Depo Teknik Özellikleri

Bu depoların pek çok özelliği bulunmaktadır. Keza bu depoların en büyük özelliği ise monoblok bir şekilde üretilmesidir. Daha detaylı anlatacak olursak; bu depolar herhangi bir ek veya perçin olmadan üretilmektedir. Bu sayede depoların yüzeyi pürüzsüz olduğu için temizliğini kolaylaştırmaktadır. Temizliği kolaylaştıran bir diğer komponent ise deponun boğaz çapıdır. Bu boğaz çapı temizliğini kolaylaştıracak biçimde tasarlanmaktadır. Temizliği düzenli yapılan depolarda kötü koku ve kir oluşumu görülmez.

Bu depolar, üretim standardında mavi ve beyaz renk seçeneği ile üretilmektedir. Fakat müşterilerimizin isteği doğrultusunda herhangi bir renkte depo üretebilmekteyiz. Renk çeşitliliği depo içerisindeki farklı sıvı veya gıdanın kategorize edilmesini sağlamaktadır. Manşon olarak ise 1 inç boyutlarında yine gıda depolanmasına uygun olan paslanmaz pirinç manşon kullanılmıştır.

Bu deponun teknik özelliklerine odaklanacak olursak; ağırlığı 40 kilogram, yüksekliği 160 santimetre ve malzeme kalınlığı 6 milimetredir. Çalışma sıcaklığı bölümüne geldiğimizde görmekteyiz ki bu depolar en soğuk -5 derece ile en sıcak +50 derece arasında çalışabilmektedir.

Değerlendirmeler
Milenyum Depolar
2000 Lt Milenyum Depo
Adet
Diğer Ürünler
500 Lt Milenyum Depo Beyaz Milenyum Depolar 500 Lt Milenyum Depo 2.625,00 ₺ İncele
1000 Lt Milenyum Depo Renkli Milenyum Depolar 1000 Lt Milenyum Depo 4.505,00 ₺ İncele
Loading...