Beyaz
Mavi
Ürün Özellikleri
  • Ağırlık 30 kg
  • Genişlik / Çap 95 cm
  • Yükseklik 161 cm
  • Kalınlık 5 mm
  • Manşon ¾ "
  • Kapak 32 cm
  • Kapasite 1000 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +50°C

1000 Litre Plastik Dikey Depo

Günümüzde hayatımızın hemen hemen her yerinde kullanılmaktadır. Öyleki bireysel kullanımlar için evlerde kullanılırken, kurumsal kullanım alanında da sanayilerde kullanılmaktadır. Genel kullanım amacına bakacak olursak; depoların içerisine bir sıvının veya gıdanın depolanıp ihtiyaç anında tahliye edilerek kullanılmasını sağlayan araçlardır.
Bu depolar ve plastik dikey depo modelleri hacmi dolayısı ile genel olarak sanayilerde kullanılıyor gibi bilinsede aslında evlerde de kullanılabilir. Avrupa’da yaygın olarak kullanılan yağmur toplama sistemleri, günümüz Türkiye’sinde de popüler olmaya başlamıştır. Bilim insanlarının açıklamasına göre İstanbul yakın gelecekte susuzluk yaşayan metropoller arasında gösteriliyor. Yine bu metropoller arasında gösterilen Sydney ise bu soruna çözüm olarak şehir genelinde yağmur toplama istasyonları kurmuştur.

1000 Litre Plastik Dikey Depo Hammadde Özellikleri

Bu tanklar polietilen hammadde kullanılarak üretilmiştir. Bu hammadde UV stabilizasyon özelliğine sahiptir. Bu hammaddeden üretilen depoların ise içerisine Güneş ışığını almaz. Bu sayede depo içerisinde yosun ve mantar gibi parazit oluşumları görülmez. 
Polietilenin hammadde olarak uluslararası gıdaya uygunluğu bulunmaktadır. Bu doğrultuda baktığımızda bu depolar içerisinde içilebilir sıvılar ve gıdalarınızı güvenle depolayabilirsiniz. Tesislerimizde kesinlikle geri dönüştürülmüş hammaddeden üretim veya renklendirici kullanılarak üretim yapılmamaktadır. Bu yüzden imalattan kaynaklanan problemleriniz için ürünlerimiz firmamız garantisi altındadır. Kullanımdan kaynaklanan hasarların bakım ve onarımı bizim tarafımızdan yapılabilmektedir.

1000 Litre Plastik Dikey Depo Teknik Özellikleri

Sadece gıda değil bu depoların içerisinde kimyasal madde veya kimyasal karışımlarınızı da depolayabilirsiniz. Deterjandan tutun da hammadde olarak kullanılan pek çok kimyasal maddeyi depolayabilirsiniz. Fakat bazı kimyasal maddeler açığa bir ısı çıkarmaktadır. Plastik hammadde ile üretilen depolarımızın çalışma sıcaklığı, en sıcak +50 derece ile en soğuk -5 derece arasındadır.
Bu tankların özelliklerine bakacak olursak; 30 kilogram ağırlığında, 161 santimetre yüksekliğinde, malzeme kalınlığı ise 5 milimetredir. Kapağı 32 santimetre olup, ¾ inç manşona sahiptir. Ayrıca bu modele istediğiniz modelde çeşmeyi monte edebilirsiniz. Bu ve  1 Ton Plastik Dikey Boru Tipi Depolar beyaz ve mavi olmak üzere iki farklı renkte üretimi yapılmaktadır fakat istediğiniz herhangi bir renkte üretimi yapılabilmektedir. Özel bir bakım gerektirmez. Düzenli olarak temizlendiğinizde uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Değerlendirmeler
Plastik Dikey Depolar
1000 Litre Plastik Dikey Depo
Adet
Diğer Ürünler
50 Litre Plastik Dikey Su Deposu Beyaz Plastik Dikey Depolar 50 Litre Plastik Dikey Depo 825,00 ₺ İncele
100 Litre Plastik Dikey Su Deposu Renkli Plastik Dikey Depolar 100 Litre Plastik Dikey Depo 1.100,00 ₺ İncele
200 Litre Plastik Dikey Su Deposu Beyaz Plastik Dikey Depolar 200 Litre Plastik Dikey Depo 1.530,00 ₺ İncele
300 Litre Plastik Dikey Su Deposu Plastik Dikey Depolar 300 Litre Plastik Dikey Depo 2.000,00 ₺ İncele
500 Litre Plastik Dikey Su Deposu Renkli Plastik Dikey Depolar 500 Litre Plastik Dikey Depo 2.625,00 ₺ İncele
500 Litre Plastik Dikey Boru Tipi Su Deposu Beyaz Plastik Dikey Depolar 500 Litre Plastik Dikey Boru Tipi Depo 2.625,00 ₺ İncele
750 Litre Plastik Dikey Su Deposu Renkli Plastik Dikey Depolar 750 Litre Plastik Dikey Depo 3.600,00 ₺ İncele
1 Ton Plastik Dikey Boru Tipi Su Deposu Beyaz Plastik Dikey Depolar 1 Ton Plastik Dikey Boru Tipi Depo 5.090,00 ₺ İncele
Loading...